Hjem Reiseplan Timebestilling Taler Påmelding bibelundervisning Påmelding kurs og konferanser Kaliningrad Fadderordningen Kenya Visjon Medlem NETTBUTIKK

Dette MÅ du få med deg

Hør radioreklamen for konferansen her.

Meld deg på under her


Pokot barna trenger vann

Mer enn 400 barn fra de fattigste i Pokot får for første gang i historien skolegang.
De går på skolene som Levende Vann Misjonssenter driver, bor ute i ørkenen i Øst- og Vest Pokot og har desperat behov for vann.

Har du mulighet til å være med å gi dem dette?

Benytt følgende

Vips: 102010
Bank: 3000.15.42512 - Merk med brønn

Eller med kort : (Trykk på ett av kortene under)

Kontaktskjema

KONTAKT OSS


Boken "Veien til frihet" av Käthe Annbjørg Kristoffersen.

VIRKELIG FRI?
Alle mennesker møter en eller annen gang i livet på vanskelige situasjoner eller skremmende opplevelser.
Vi lever alle i denne verden der vonde ting kan skje med oss. I denne boken følger du forfatterens reise gjennom dramatiske og traumatiske opplevelser, men også inn i løsningene som Jesus viser henne. Forfatteren beskriver de nøklene som hjalp henne til å bearbeide sine opplevelser og til å finne svar.

Dette er en varm og gripende bok om «Veien til frihet» og hvordan Han som skapte deg og meg og som kjenner oss ut og inn, har løsningene og kan hjelpe. Sannheten du tror på kan holde deg i fangenskap, men sannheten som Jesus formidler er løsningen du trenger. Gå ikke glipp av muligheten til å bli fri, virkelig fri. La Jesus føre deg inn i det livet som Han har tenkt for deg. Jesus som er den levende Guds sønn har svarene du leter etter!